Wednesday, April 11, 2007

Back in Business

Hvordan kunne påska finne på å gå så fort? Eller forresten, hvordan kan tida i det hele tatt finne på å gå så fort?? Jeg skulle gjerne funnet en metode for å få tiden til å gå dobbelt så sakte de kommende to ukene, eventuelt må jeg finne en måte å jobbe dobbelt så effektivt på. Egentlig trenger jeg begge deler. Og ingen av delene virker veldig sannsynlig. Jeg og oppgaven er i bitter kamp mot klokka, og det er close race...

I dag har det vært back to business, back to Blindern. Tida har gått med til å prøve å få skikk på oppgaven, og å prøve å formulere litt jobbsøknader. Egentlig burde jeg fått jobb som vandrende reklame for Idun ketshup etter de to dagene jeg var ute i påska.. Men jeg tror ikke reklamebransjen er no for meg egentlig. Vel, jeg er positiviteten selv idag merker jeg. Tror det er på tide å rydde ut av baggene med klær jeg har fått vasket hjemme i påsken og sløve litt foran TV'n med en stor kopp kakao. Det hørtes ut som en plan det. Off I go.

2 comments:

Anonymous said...

Oh man, I would have loved to have bumped into you on the streets of Oslo dressed up as a huge bottle of ketchup! I mean thats exactly the kind of stuff we get to do as a summer job after studying for 5 years. Studying really pays off, wouldn't you say?

Sincerely,

Marjaana
aka Moomin
aka Little My
aka The "tante" in the Childrens Play Room

hanne said...

Oh yeah, it definitely pays off.. at least that's what I'm trying to tell myself while applying for all these UNPAID trainee jobs for the fall..

Unfortunately (?), I'm no longer a candidate for the ketchup job. The sunburn has gone away as I have had the reading room window between me and the sun for the last few days. I'm now considering asking for a advertising job for the detergent Blenda White.