Sunday, July 22, 2007

Harry

Jeg er nå halvveis i den store viljestyrketesten. Eller faktisk ikke helt halvveis en gang... Klarte aldri å somle meg til å forhåndsbestille den siste Harry Potter boka. Det viste seg å være en stor tabbe. For når jeg etter en hel dag med flytting ikke orka å dra til Røros klokka 01.01 på fredag kveld, men bestemte meg for å dra lørdag formiddag i stedet, var Harry utsolgt. Ganske harde nyheter for en Harry-fan som meg. Så nå får jeg ikke kjøpt boka før onsdag morgen. Og i løpet av den tida må jeg prøve å stå imot å åpne linken til Harry Potter-diskusjonen med "OBS: avsløringer" på VG nett... Og DET er ikke enkelt! Og det ender vel med at om jeg klarer å stå imot må jeg bare bla opp på siste side med en gang jeg får boka. For jeg har lest på VG nett at den siste setninga visstnok er perfekt. Åh, nysgjerring ja. Viljestyrke, viljestyrke, viljestyrke...

4 comments:

Linn Cathrine said...

Jeg bestilte boka for leeeenge siden på norli.no, i god tro at jeg skulle få boka i posten på lørdag. Jeg var ikke hjemme på lørdag, så jeg allierte meg med naboene, slik at de skulle ta inn posten. MEN boka var ikke i posten på lørdag!! Bare fakturaen, komisk nok. Ikke var den i posten i går heller. Så i går kveld skrev jeg en litt fortvila mld til kundeservice på norli.no. Jeg hadde jo gleda meg til å begynne å lese...:(

hanne said...

Hmm, det var mystifistisk.. Skjer riktignok mye mystisk med Harry Potter, men dette var jo litt spesielt. Ikke for å kaste mistanke mot noen, men hadde du forsikra deg om at nabo'n ikke er Potter fan..? ;)

Linn Cathrine said...

Det kunne faktisk vært en meget mulig løsning. Men de påstod at de skulle inn til Oslo i ens ærend på lørdag for å kjøpe bøker (en hver faktisk!), så jeg får nesten tro på det.

Linn Cathrine said...

hm...nå har jeg fått svar fra norli.no. Visstnok er det posten som har rota.. Det har visst blitt en del forsinkelser pga abnorme mengder harry potter i postgangen. Og det måtte selvsagt gå utover meg.
Men ikke overraskende at posten er den store synderen!